Wie zijn wij

Karin Meijer

Helpende hand; Karin Meijer, oprichter, vertelt over haar initiatief
“In de zomer van 2020 begon de gezondheid van mijn vader, een levenslustige man van 74 jaar, af te nemen. Daarom ontving hij ondersteuning van Buurtzorg en van mijn moeder. Om mijn moeder de kans te geven af en toe op te laden door gezellig bij te praten met vriendinnen, gingen mijn moeder en ik op advies van de casemanager op zoek naar ondersteuning bij hen thuis. Deze zoektocht maakte mij ervan bewust dat deze bemiddelingsdienst (van zorgvraag en zorgverlening) exact overeenkomt met de bemiddelingsdienst die ik vanuit Gastouderbureau Bij de hand (van kinderopvang en gastouder) verleen. De doelgroep is verschillend, maar de zoektocht naar de juiste ‘klik’ is hetzelfde. En dat is nu juist wat ik al vanaf 2004 doe. Gastouderbureau Bij de hand is actief in diverse dorpen op de Veluwe op het gebied van kinderopvang in de thuissituatie en wij hebben een ruime klantenkring. De kennis op het gebied van bemiddeling neem ik mee naar Helpende hand mantelzorgondersteuning. Met Helpende hand wil ik graag, samen met mijn team, u begeleiden om de thuissituatie te ontlasten of om gewoonweg het leven een beetje leuker te maken.”

Helpende hand; wie doet wat?
Karin Meijer, Corine Baksteen en Dianne Kamphuis zullen de persoonlijke gesprekken bij u thuis verzorgen. Na een kennismakingsgesprek gaan zij met uw wensen en het gevoel dat zij hebben gekregen tijdens het bezoek op zoek naar de juiste match voor uw hulpvraag of die van uw familieleden.

Belt u naar ons kantoor dan worden uw vragen bijvoorbeeld door Esther Schreiber of een van de andere medewerkers met plezier beantwoord. U kunt ons elke vraag stellen van  praktische of financiële aard. Weten wij het antwoord op uw vraag niet of niet direct? Dan zorgen wij ervoor dat u een passend antwoord ontvangt door de inzet van een van onze partners.

Helpende hand; een deskundig en ervaren team

 

mantelzorg ondersteuning Helpende hand