Helpende hand mantelzorgondersteuning heeft een ruim aanbod aan Helpende handen in de regio. Zie voor een greep uit ons aanbod de onderstaande profielen. Door op de foto’s te klikken leest u meer informatie door de Helpende hand zelf geschreven.

Kom vrijblijvend met ons in gesprek zodat we samen kunnen kijken welke Helpende hand past bij uw persoonlijke situatie.


Aanbod helpende handen

Clara

Vaassen
Aanbod helpende handen

Mia

Emst
Aanbod helpende handen

Lea

Nunspeet
Aanbod helpende handen

Els

Apeldoorn
Aanbod helpende handen

Christa

Heerde
Aanbod helpende handen

Ankie

Epe
Aanbod helpende handen

Ineke

Epe
Aanbod helpende handen

Anke

Epe
Aanbod helpende handen

Anneke

Vaassen
Aanbod helpende handen

Tineke

Heerde
Aanbod helpende handen

Karin

Apeldoorn
Aanbod helpende handen

Diana

Epe
Aanbod helpende handen

Marjolein

Elburg
Lees meer

Clara

Mijn naam is Clara, geboren in 1954 in de Noord-Oost- Polder. Werkzaam geweest als gediplomeerd gezinsverzorgster en bij de kinderopvang (ook bij de mensen thuis). In 1975 getrouwd, moeder en oma. We wonen sinds1989 in Vaassen. Ik ben gezond, sportief en fit. Hobby's: Wandelen, fietsen, koken, lezen en puzzelen.       
  Vaassen

  Mia

  Ik ben Mia (1960) getrouwd, moeder en oma. Mijn werkzame leven ben ik begonnen in de gezinsverzorging. Ik ben mensgericht en maak gemakkelijk contact. Mensen voelen zich snel tuis bij mij. Samen een spelletje of boodschappen doen, een eindje wandelen of fietsen, een praatje maken of een helpende hand bij het koken of huishouden, ik ondersteun u graag. Eerlijkheid, respect en vertrouwen zijn belangrijke waarden voor mij. Mijn hobby’s zijn fietsen, lezen, puzzelen en creatief bezig zijn. Ik wil graag uw Helpende hand zijn en kijk uit naar een ontmoeting. Hartelijke groeten van Mia        
   Emst

   Lea

   Mijn naam is Lea (1980) en woon in Nunspeet. Trotse moeder van 2 kinderen. Zelf jaren mantelzorger geweest en mede door deze heftige maar mooie jaren, geleerd waar ondersteunen en begeleiding nu werkelijk omgaat. Mijn recentelijk behaalde diploma (Sociaal Maatschappelijk medewerker) draagt in grote mate bij op mijn kijk wat nou mensgericht ondersteunen is. Ik heb een jongedame van 84 gevraagd hoe zij mij ervaart als ik bij haar ben. Als ik haar mee neem voor een uitje of begeleid tijdens haar ziekenhuis bezoekjes. Zij benoemde enkele kenmerken van mij. Positief, sociaal, sterk empathisch, alert, vriendelijk, mensgericht, respectvol, integer, open, pittig, bewust met doorzettingsvermogen. Ik kijk en handel vanuit een dienende instelling. Luister goed naar wat men zegt maar luister ook naar wat men soms niet zegt. Aanvoelen en dwars door situaties heen kijken. De ander werkelijk willen zien en daar ook alle tijd voor maken en met compassie verplaatsen in het leven van de ander. U telt mee. Jij telt mee. Ik zie een mens, een persoon met heel veel mogelijkheden. Tijd is kostbaar en of er nu veel of weinig tijd is, het gaat erom hoe wij die tijd benutten Samen kunnen wij er iets moois van maken. Met mijn waardevolle kenmerken, ervaringen en behaalde competenties ben ik breed inzetbaar. Van lichte ondersteuning tot complexe zwaardere ondersteuningsvragen. Het is mij een eer om een steentje bij te dragen, zodat men zo lang mogelijk in een veilige en fijn vertrouwde omgeving kan blijven.      Nunspeet

    Els

    Ik ben Els, ik ben getrouwd en heb drie kinderen, die ondertussen ook al kinderen hebben. Toen mijn moeder hulpbehoevender werd, was mijn zus de mantelzorgster van de familie en af en toe werd het haar best teveel. Wat zou het fijn geweest zijn, wanneer ik haar toen wat meer had kunnen ontlasten. Helaas was dat destijds niet mogelijk, omdat ik full-time werkte, maar nu kan ik dat wel. Niet meer bij mijn zus en moeder maar bij u. Hoe fijn is het, wanneer u de zorg voor uw naaste even achter u kunt laten en weet dat ik dit met alle liefde over wil nemen. Ik heb vertrouwen, respect en eerlijkheid hoog in het vaandel staan en u kunt erop vertrouwen dat uw naaste bij mij in goede handen is. Samen een spelletje doen, of juist lekker naar buiten om te wandelen, een praatje maken of juist een helpende hand bij wat creatiefs… het is allemaal mogelijk.       Apeldoorn

     Christa

     Ik ben Christa (1968), getrouwd en samen hebben we 4 volwassen kinderen, waarvan er nog 1 thuis woont. Ik vind het waardevol om contact met mensen te hebben en hen te kunnen helpen. Ik ben een doorzetter, een aanpakker, rustig, empathisch, geduldig en ik kan goed luisteren. Ik geniet ervan als alle kinderen thuis zijn, daarnaast mag ik graag wandelen en fietsen, kamperen, kaartjes schrijven en lezen. Mag ik u komen ondersteunen?        Heerde

      Ankie

      Mijn naam is Ankie Als mensgericht persoon, met een sterk ontwikkeld empathisch vermogen, ben ik in mijn element als ik een ander kan helpen of begeleiden. Met aandacht luisteren en de ander ècht horen, aanvoelen en zien, zijn voor mij belangrijke waarden in een contact. Begrippen die mij kenmerken in mijn leven en werk zijn: Dienstverlenend, sociaal vaardig, respectvol, integer, open, zorgvuldig, gericht op verbinding, helder, bewust, eerlijk, warm en betrouwbaar. Verder heb ik een natuurlijke affiniteit met mensen die op enigerlei wijze zorg behoeven. Ik kijk ernaar uit om, als Helpende hand, liefdevolle zorg te kunnen bieden, in de vorm van tijd en aandacht, waardoor iemand langer, veilig en vitaal thuis kan blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!         Epe

       Ineke

       Ik ben Ineke en woon in Epe. Met enthousiasme en interesse ondersteun ik mensen die daar behoefte aan hebben. Ik ben een mensen-mens pur sang. In mijn werkzame leven ben ik een echte verbinder en ondersteuner geweest voor medewerkers, gevraagd en ongevraagd. Mede door de ervaring in mijn professionele leven en het moederschap van 3 volwassen zonen neem ik een behoorlijk portie levenservaring mee. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kleinkinderen, reizen, wandelen in de natuur, een goed boek en ben ik vrijwilliger bij een hospice.          Epe

        Anke

        Mijn naam is Anke woonachtig in Epe Het geeft mij energie om u in het zonnetje te zetten. Daarbij lever ik begeleiding op maat en wil graag uw Helpende hand zijn. Kenmerken die mij passen zijn: sociaal, zorgzaam, betrokken en meelevend. Met een warme groet, Anke             Epe

         Anneke

         Mijn naam is Anneke Ik ben in Den Haag geboren (1955). Na mijn studie ben ik voor werk in Epe gaan wonen, we wonen nu al weer 21 jaar in Vaassen. Ik heb als ambulant begeleider bij s'Heerenloo gewerkt en werk als vrijwilliger bij Hospice Casa Vera in Epe. Vervelen doe ik mij niet snel. Ga graag wandelen of fietsen in onze mooie omgeving, sporten, rommelen in onze tuin, bloemschikken of creatief bezig zijn met wol, haak- en breinaalden. Zonder mensen kan ik niet. In de Corona tijd is dat best lastig. Dan maar via kaartje, telefoon of aan de deur. Soms al wandelend in contact komen kan ook heel fijn zijn. Even een Helpende hand bieden is voor mij geen probleem. Samen iets oppakken levert sneller en betere resultaten op, bv. de keuken opruimen of samen wat te eten maken. Ik hoop u snel eens te ontmoeten om kennis te maken!            Vaassen

          Tineke

          Hallo allemaal... Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Tineke (1958) en woon al 40 jaar met veel plezier in Heerde. Ben de trotse moeder van twee dochters en een kleinzoon. Mijn hobby's zijn, handwerken, lezen, fietsen en met de camper weggaan. Dat laatste is altijd een droom van mij geweest. Ben dol op dieren en mijn honden en katten. Zelf hebben we ook honden gehad, maar met een camper gaat dat moeilijker. In de jaren '70 heb ik de opleiding ziekenverzorging gedaan bij Wendhorst in Heerde. Na de diplomering heb ik overal gezworven en met plezier gewerkt. Toen ik trouwde ben ik gestopt met werken. Sinds 30 jaar ben ik weer aan het werk en vooral voor Viattence. In die tijd heb ik nog gewerkt bij een aantal verzorgingshuizen in de buurt. De laatste 7 jaar was ik werkzaam bij de thuiszorgorganisatie van Viattence, wat ik erg leuk vond. Ben nu oproepkracht, dus inzetbaar voor de hele organisatie. N.a.v. een stukje in de krant over de Helpende Hand, heb ik een gesprek gehad. Dat leek mij ook super leuk om te doen, daar ik in het verleden ook individuele begeleiding heb gedaan. Dit is in het kort een verhaaltje over mij. Ik hoop op een fijne ontmoeting.   Groetjes van Tineke                 Heerde

           Karin

           Ik ben Karin (1956), getrouwd en moeder van 3 prachtige volwassenen. Ooit begonnen in de ouderenzorg. Daarna opleidingen Touch for health en Kinesiologie gedaan en o.a. voltooide ik een holistische-spirituele therapeuten-opleiding en werk ik vanaf 1995 als docent/coach. Alle individuele consulten en cursussen die ik gegeven heb, hadden te maken met bewustwording/zingeving. Alles op het gebied van energie (o.a.reiki) en ont-stressen/ontspannen en Mandala teken cursussen vanuit je gevoel. Tussen alles door heb ik voor uitzendbureaus bij verschillende zorginstellingen gewerkt. Toen ben ik ondersteunende en activerende begeleiding gaan geven aan senioren die nog zelfstandig willen blijven wonen. Dat doe ik vanaf 2008. Tussendoor ben ik cursussen blijven volgen om in mijn vak (ken) bij te blijven en nieuwe dingen bij te leren. Verder ben ik een vrolijk, blij, en enthousiast mens. Ik houd gewoon van mensen en maak contact vanuit mijn hart. Ik ben oprecht, eerlijk en open in mijn communicatie en kan goed luisteren. Ik ben ook leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Wandelen vindt ik heerlijk, andere hobby’s zijn; lezen, harp spelen (ook intuïtief), mediteren, tekenen, schilderen, knutselen, bloemen mooi opmaken, naar theater gaan en wat in de tuin klussen.                Apeldoorn

            Diana

            Mijn naam is Diana. Graag wil ik u leren kennen om te ontdekken wat ú belangrijk en leuk vindt in het leven. Misschien kan ik daaraan een waardevolle aanvulling geven, om zo de tijd, die we samen doorbrengen, tot kwaliteitstijd te maken. Om u een beeld van mijzelf te geven: Mantelzorger zijn heeft een groot deel uitgemaakt van mijn leven. Daarnaast heb ik o.a. gewerkt bij de gemeente Epe. Qua vrije tijd ben ik graag buiten, wandelend of bezig in de tuin. Een liefhebber van klassieke muziek (ook speel ik wat piano) en de afgelopen jaren ben ik bezig geweest met pottenbakken. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten, hopelijk is dat wederzijds.                 Epe

             Marjolein

             Hallo, Ik ben Marjolein, (1976), getrouwd, moeder van 3 zoons en woonachtig in Elburg. Naast mijn werk in de financiële sector ben ik graag sociaal actief, wil ik iets betekenen voor mijn medemens. Ik hoop dit (mede) via de Helpende Hand in Epe vorm te kunnen geven. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten (wandelen, hardlopen en tennis) en ik word ook blij van koken en lezen. Ik hoop voor veel mensen een helpende hand te kunnen zijn en zie er naar uit u te ontmoeten!                   
              Elburg